banner564

Can güvenliği kalmadı

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu, Mutluyaka yakınlarında, meydana gelen kazada, kiralık araçla seyreden Afrikalı sürücü, yol kenarında duran 4 polise çarptı. 

Can güvenliği kalmadı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Kaza sonucu ağır yaralanan polis memurlarından Oytun Çakır hayatını kaybederken, Coşkun Küçük ağır yaralandı.  İki kadın polis ise hafif yaralandı. 
Elde edilen bilgilere göre;  saat 00.30 sıralarında Oytun Çakır ve diğer polis memurları Begüm Çil, Hanife Güleç ve Coşkun Küçük aynı araçla Gazimağusa’ya doğru seyrederken, karşı şeritte hatalı sürüş yapan taksi şoförünü fark etti. Dört polis, şoförü durdurmak ve uyarmak için araçtan indi. 
Bu esnada ZPD 540 plakalı kiralık araçla Gazimağusa’ya doğru seyreden Afrikalı sürücü, yol kenarında duran 4 polise çarptı.
 Kaza esnasında Çakır ve Küçük,  iki aracın arasında kalarak ağır yaralandı. 
Ağır yaralanan 2 polis, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Tüm müdahalelere rağmen Oytun Çakır hayatını kaybederken, ağır yaralı olan Küçük tedavi altına alındı. Diğer polis memurları Begüm Çil ile Hanife Güleç ise kazayı hafif yaralı atlattı. Kazanın ardından Afrikalı sürücü tutuklandı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 10 ay Önce

Siz tatil yapmaya devam edin!!!!!! Hiiiiiç keyfinizi bozmayın eyyyyyy hükümet edenler etmeyenlerrrrrr!!!!!! Ülke ne hale geldi. Yaziklar olsun!!!!!

Magusalı
Magusalı - 10 ay Önce

Zenginler daha da zengin olsunlar diye ülkeyi yabancılarla doldurduk. Bu hepimizin kusurudur. Sadece hükümetlere suç bulmayalım.

Magusalı
Magusalı - 10 ay Önce

Öğrenci olmayan öğrencı, turist olmayan turist, işçi olmayan işçi, yatırımcı olmayan yatırımcı , herşey var. Kara para ise gırla aklandığı söyleniyor. Sonra da polis önlesin. Olmaz böyle ülke.

Hüseyin Becer
Hüseyin Becer - 10 ay Önce

Bu polis memurları Lefkoşa’da görev yapıyorlarmış. Kendi arabaları Magusa istikametine geldikleri esnada herhangi bir önlem almadan araç durdurmaya kakmışlar ve bu kaza olmuş.

Hüseyin Becer
Hüseyin Becer - 10 ay Önce

Trafik görevi yapılırken yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması önceliktir. Önlem alınmadığı zaman görev yapanların ve vatandaşın can ve mal güvenliği tehlikeye girmektedir.

Magusalı
Magusalı - 10 ay Önce

Vatandaşın huzuru öncelik olmasına rağmen polis mensuplarının da görev yaparken kendilerini korumaları gerekmektedir. Vefat eden polis mensubumuza Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 10 ay Önce

Can ve Mal güvenliğimizin olmadığı KKTC’de sebep Faşist Eokacı Rumlar mı acaba ??

Hüseyin Becer
Hüseyin Becer - 10 ay Önce

Bu olayda can kaybı ve yaralanma beni üzmüştür. Merhuma Allahtan rahmet , ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.


SIRADAKİ HABER

banner471

banner473