banner564

Canını zor kurtardı

Yol ortasında bir aracın önünü kesen iki kişi tabanca ve bıçak göstererek sürücüyü zorla indirmek istedi

Canını zor kurtardı
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’nın göbeğinde güpegündüz yaşanan olay şok etkisi yarattı. Ekrem Cümbezli ile aranmakta olan bir kişi, önceki gün sat 16.30 sıralarında, Göçmenköy’de, Eşref Erensu’nun aracının önünü keserek durdurdu, Ekrem Cümbezli tabancasını, aranmakta olan kişi ise bıçağını çekerek Erensu’yu zorla araçtan indirmeye çalıştı. Erensu, can havliyle gaz pedalına basarak son sürat bölgeden uzaklaşarak canını kurtardı. Polis Cümbezli’yi kısa sürede yakalarken, suç ortağını da heryerde arıyor.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Doğukan Can, olguları aktardı. Polis, huzurda bulunan zanlı Ekrem Cümbezli’nin 'Kanunsuz Ateşli Silah Tasarrufu Ve Taşıma, Korkutmak Maksatlı Silah Taşıma, Kanunsuz Bıçak Taşıma suçlarından methaldar olduğunu belirtti.  Polis, 3 Haziran 2022 tarihinde Lefkoşa Göçmenköy’de Eşref Erensu’nun (E-39) yönetiminde bulundurduğu SH 895 plakalı aracı ilerlediği esnada halen aranmakta olan şahısın yönetiminde bulunan ZPZ 799 plakalı araç tarafından önü kesilip durdurulduğunu söyledi.

Aranan şahıs var
Polis, diğer araçtan inen zanlı Ekrem Cümbezli’nin tasarrufunda bulunan kanunsuz tabanca ile yine kiralık aracı süren şahıs ise elinde kanunsuz olarak bulundurup taşıdığı bıçak ile Eşref Erensu’yu arbasından tehditle indirmek istediğini aktardı. Erensu’nun aracını hızla hareket ettirerek olay yerinden uzaklaştığını ifade eden polis, Ekrem Cümbezli’nin tespit edilerek mahkeme emri gereği tutuklandığını, mesele ile ilgili tahkikatın henüz yeni başladığını belirtti. Polis, aranan şahıslar alınacak olan ifadeler incelenecek olan kamera görüntüleri olduğunu söyleyerek, bu incelemeler doğrultusunda tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Gökan Asafoğulları, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 2 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 2 yıl Önce

Sebep??????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474