banner564

Cep telefonuna el konuldu

Cumhurbaşkanına hakaret etmekle suçlanan Devlet Piyangosu eski müdürü Yudum Mişon mahkemeye çıkarılıp, teminatla serbest kaldı

Cep telefonuna el konuldu
banner598

Suna ERDEN
KKTC Cumhurbaşkanı hakkında, 24 Haziran’da, Facebook hesabı üzerinde paylaşım yapan piyangolar birimi eski müdürü Yudum Mişon, şikayet üzerine, Cumhurbaşkanlığı makamı ve şahsına hakaret suçlaması ile dün mahkeme huzuruna çıkarılarak, ileride yargılanmak üzere teminata bağlandı.
Polis, mesele ile ilgili olarak 27 Haziran 2022 tarihinde zanlının Lefkoşa Polis Müdürlüğüne celp edilerek   cep telefonuna  emare olarak el konduğunu belirtti. Zanlının kullandığı ifadelerin KKTC Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanını hedef alıcı, aşağılayıcı, küçük düşürtücü taciz edici ve kışkırtıcı nitelikte olduğunun tespit edildiğini açıklan polis, zanlıya dava tebliğ ettiklerini ve soruşturmaya etki edebilecek pozisyonda olmadığını bildirdi ve uygun teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Mine Ozankaya zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Sen kendine hakaret et binamaz

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Saçını sarıya boyayıp kendini adam zanneden terbiyeden nasibini almamış kazık kadar olmuş adam olamamış tipleme

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Konuşmak basaka itlik pustluk başka sen hangi kapının itisinde cumhurbaşkanına hakaret ediyorsun git fahişelik yaptığın palikaryaya ingilizce kufret kevase bu sana da geldi Halit kondo

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Ya sev ya terket bizim sozumuz itler ağzına atmasin

Halit Kondo
Halit Kondo - 2 yıl Önce

Herkes konuşacak be bu memlekette beyenirsanız beyenmeyen siktirsin gitsin ç

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473