banner564

Corona değil ayrılık krizi

Eski sevgilisini “Benimle barışmazsan videoları yayacağım” diyerek tehdit etmekle suçlanan Halil İbrahim soluğu karakolda aldı

Corona değil ayrılık krizi
banner598

 Suna ERDEN

Kendisini terk eden eski sevgilisine şantaj yaptığı iddia edilen Halil İbrahim Ertenllice şikayet üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. İlişkilileri olduğu dönemde eski kız arkadaşına ait elde ettiği cinsel içerikli görüntüleri internette yaymakla tehdit eden zanlının barışmak için bu yolu denediği belirtildi. 
  Eski sevgilisine, “Eğer benimle barışmazsan elimde olan videolarını yayacağım" diyerek tehdit eden zanlı teminat duruşmasına çıkarıldı. 
Duruşmada iddiaları aktaran polis, zanlının 23 Mart 2020 tarihinde eski kız arkadaşı olan G.G.’yi arayarak, daha önceden çekilmiş olan cinsel içerikli videolarını ele geçirdiğini söyleyip, "Eğer benimle barışmazsan elimde olan videolarını yayacağım" diyerek tehdit ettiğini söyledi. Şikayet üzerine zanlının aynı gün tutuklandığını kaydeden polis, gönüllü ifade verdiğini belirtti.

Soruşturma tamamlandı
   Polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme,  bir kefilin 10 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve ikamet ettiği adresten izinsiz ayrılmaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
HULYA DOYMAZ
HULYA DOYMAZ - 4 yıl Önce

DUNYANIN EN KOTU ERKEKLERI ORTA DOGU ERKEKLERIDIR, NE SEX EGITIMLERI, NE DE KADINA SAYGILARI VAR.????????????????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474