banner564

Dikkatsiz sürücü tutuklandı

İki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

Dikkatsiz sürücü tutuklandı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Geçitkale-Tatlısu anayolunda dün akşam iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, 45 yaşındaki Oleh Kovtunov isimli sürücünün dikkatsizliği sonucu meydana geldi. Geçitkale’ye doğru seyreden Oleh Kovtunov ‘un viraja geldiğinde dikkatsiz bir şekilde yolun sağına geçtiği ve Liaqat Ali Chaudhry (E-45)  yönetimindeki araca çarptığı belirtildi. Kaza sonucu Ali Chaudhry  ile yanında yolcu olarak bulunan Hüseyin Gurmeni (E-32) yaralanırken, sürücü tutuklandı.

Dikkatsizce sağa geçiş yaptı
Polisten verilen bilgiye göre; kaza dün saat 17.55 raddelerinde Gecitkale-Tatlısu anayolunun
 6-7 km'leri arasında Boğaz mevkiinde meydana geldi. Yönetimindeki BH 8884 10 plakalı jeep araç ile Tatlısu istikametinden Geçitkale’ye doğru seyreden Oleh Kovtunov, viraja geldiğinde dikkatsiz bir şekilde yolun sağına geçti. Bu esnada karşı istikametten gelmekte olan Liaqat Ali
Chaudhry yönetimindeki GB 481 plakalı pick-up aracın önünü tıkayarak yüz yüze çarpışmaya neden oldu. 
Kaza sonucu yaralanan GB 481 plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Gurmeni (E-32) Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Yaralıların tedavisi sürerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında Oleh Kovtunov gözaltına alındı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473