banner564

Ekipler göz açtırmadı

Lefkoşa ve İskele’de gerçekleştirilen denetimlerde birçok yer kontrol edildi

Ekipler göz açtırmadı
banner598

Lefkoşa Polis Müdürlüğü ve İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahalarında dün 20.00-24.00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde hakkında ihraç emri bulunan bir kişi ile KKTC’de izinsiz ikamet eden bir kişi tespit edilerek tutuklandı.
Ayrıca 3 kişinin de PCR test sonucu çıkana kadar belirtmiş oldukları adreste kalmadıkları tespit edildi. 
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre; Lefkoşa’da faaliyet gösteren gece kulüpleri, kahvehaneler, bet ofisleri, pansiyonlar, yatı evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, halkın yoğun olarak bulunduğu parklarda denetimler gerçekleştirildi.
Lefkoşa’da 3 iş yerinin kapama saatlerine riayet etmediği, Gaziköy’de bir iş yerinin perakende alkollü satış izni olmadığı halde alkollü içki satışı yaptığı, bir iş yerinin ise tütün satış izni olmadığı halde sigara ve tütün sattığı tespit edildi.
Denetimlerde ayrıca hakkında ihraç emri bulunan bir kişi ile KKTC’de izinsiz ikamet eden bir kişi tespit edilerek tutuklanırken, 3 kişinin de PCR test sonucu çıkana kadar belirtmiş oldukları adreste kalmadıkları tespit edildi. 
Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 350 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 81 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Bir araç trafikten men edildi, bir araç sürücüsü tutuklandı. Aracında tecavüzi alet (sopa) bulunan bir araç sürücüsü hakkında da yasal işleme gidildi.
İskele bölgesinde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 242 araç sürücüsünden 64’ü hakkında ileri işleme gidildi. Bir araç trafikten men edildi, bir araç sürücü de tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473