banner564

Erhürman: Siz padişah mısınız?

Erhürman: Siz padişah mısınız?
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Açılan Maraş değil. Maraş sadece ziyarete açılmıştır” dedi.
Erhürman, “Başbakan Ersin Tatar Maraş’la ilgili atılan adımları hükümet ortağından bile gizledi” dedi ve “Siz padişah mısınız?” diye sordu.
Sözlerine “Son bir hafta içerisinde halkın iradesine açık müdahale yapılmıştır” şeklinde devam eden Erhürman, “Halk Pazar gün gidecek ve sandıkta iradesini gösterecek, her ne çıkarsa da başımızın üstünde olacak. Çünkü demokraside halkın dediği olur. Doğrusu budur” dedi.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, katıldığı televizyon programlarında değerlendirmelerde bulundu. Erhürman, “Maraş zaten ziyarete çok da kapalı değildi. Özel izinle Maraş’ı gidip de ziyaret eden, pek çok insan oldu bugüne kadar. Burada da o izin mekanizması yumuşatılıyor. İnsanlar izin alacak ve bir yoldan geçerek denize kadar ulaşacaklar ve oradan geri gelecekler. Orada olacak olan budur. Bizim ‘Maraş’ı açacağız’ dediğimiz şeyle, bu yapılanın hiçbir ilgisi yoktur” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
xyz
xyz - 4 yıl Önce

ne oldu begenemediniz mi kilisede zangoc piskopos sscb de parti komiseri ab de koloni valisi abd de kole tuccari veya yeni duzen duzulencilerden palikarya dunurlerinden mi olsun

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474