banner564

Eski filmi vizyondan kaldırın

Siber, 19 Nisan seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere seslendi:

Eski filmi vizyondan kaldırın
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Lefkoşa bölgesindeki Necati Taşkın İlkokulu, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, Gelibolu İlkokulu, Atatürk Meslek Lisesi, Fazıl Plümer Anaokulu, Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Göçmenköy İlkokulu, Bayraktar Ortaokulu, Ortaköy Anaokulu ve Bayraktar Türk Maarif Koleji’ni ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi. 
Siber açıklamalarında, 19 Nisan seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere seslendi. Siber, “Genç arkadaşım, daha sen doğmadan iktidarda olanlar yine sahneye çıktılar ama bu eski filmi vizyondan kaldırma iradesi sende” dedi. 
Üniversitelerdeki akademisyenler ve konusunda uzman insanlarla iş yapıp proje üreteceklerini dile getiren Siber, bunun klasik siyasetçi sözlerinden olmadığını da meclis başkanlığında hayata geçirdiği altı proje ile anlattı. 
Siber, müzakerelerde toprak konusunun görüşülmemiş olmasına rağmen harita ve köy isimleriyle gezilerek halkın korkutulmaya çalışıldığını söyledi. 
Kıbrıs Türk halkını temsil eden liderin, Rumların ne istediğini söylemesinden vazgeçip kendi icraatlarından bahsetmesi gerektiğini dile getiren Siber, geride bırakılan beş yıllık dönemde ne gibi icraatların yapıldığını sordu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474