banner564

Herkes davetli

Girne Belediyesi trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenliyor

Herkes davetli
banner598
Girne Belediyesi, trafik konusunda halkı bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla pazar günü “Trafikte Biz de Varız” sloganıyla bir etkinlik düzenliyor. 
Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 11.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik Ramadan Cemil Meydanı’nda başlayacak. Etkinlikte, engelli bireyler, yayalar, bisikletliler ve motosikletliler konvoy halinde aynı anda hareket ederek, Atatürk Caddesi’ne yürüyecek. 

Konvoy yapacaklar
Engelli bireyler ve yayalar, Atatürk Caddesi’nde konvoydan ayrılıp, Girne Antik Limanı’daki etkinliğe katılacak. Sürüşlerine devam edecek bisikletliler ve motosikletliler ise Ziya Rızkı ve Naci Talat Caddelerinden geçerek, Karşıyaka köyüne gidecek ve aynı güzargahı izleyerek Girne Antik Liman’daki etkinliğe dönecek.

Müzik dinletisi sunulacak
Girne Antik Liman’da kurulacak sahnede bazı etkinlikler ve müzik dinletileri sunulacak. Etkinliğe katılan tüm gruplar limanda broşür dağıtımı yapacak. Etkinlikte, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474