banner564

Genç ölümler artıyor

40 ve 50 yaşlarındaki iki turist Girne’de, 47 yaşındaki Fatma Işık ise Lefkoşa’da aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

Genç ölümler artıyor
banner598

Lefkoşa sakinlerinden Fatma Işık (K-47) önceki gün evinde anide rahatsızlanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis açıklamasında Işık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, ölüm sebebinin tespiti için yapılan otopsisinde kan ve doku örneklerinin alındığı ve kesin ölüm sebebinin yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı kaydedildi.

Spor salonunda son nefes
Alsancak'ta ise önceki gün saat 12.00 sıralarında bir otele ait spor salonu içerisinde, otelde turist olarak bulunan Leow Seng Yee (E-40), spor yaptığı esnada aniden rahatsızlanması sonucu otelde görevli sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis açıklamasına göre, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Leow yaşamını yitirdi.

Evinde rahatsızlandı
Öte yandan, Ozanköy’de de önceki akşam 20.40 sıralarında Aleusei Malinin (E-50) kaldığı evde aninden rahatsızlanarak Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi ve ardından sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Polis, ani ölüm olaylarıyla ilgili soruşturmaların sürdüğünü açıkladı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdulkadir Kösedağ
Abdulkadir Kösedağ - 2 yıl Önce

Bütün bu ölümlerin sebebi geçmişte Türkiye ile işbirliği yaparak Dünya sağlık örgütünün insanları aşı yoluyla ölüme gönderme yönteminin insanımıza uygulandığından dolayı şimdi bu aşı kan pıhtılaştırır ve insanları öldürüyor yani burada katil yöneticilerdir ve bu işi anlamadan bilmeden araştırmadan bu millete dayatılan bu ölüm nedeni aşıların yapılmış olmasıdır başka bir şey değildir

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474