banner564

Geride delil bıraktı

Kaldığı evin balkonundan düşen Abbas Anadi’nin bulunduğu yerde uyuşturucu ile ev anahtarı tespit eden polis, Amir Mahram’ı tutukladı

Geride delil bıraktı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da önceki gece yarısı 26 yaşındaki Abbas Anadi, Ortaköy’de kaldığı apartmanın balkonundan düşerek yaralandı. Anadi olay yerine gelen ambulans ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay ile ilgili araştırma yapan polis, Anadi’nin düştüğü yerde sigara paketi içerisinde uyuşturucu ve bir ev anahtarı buldu. Yapılan soruşturmada sigara paketinin içerisindeki ev anahtarının Kuveyt uyruklu Amir Mahram’a ait olduğu tespit edildi. Polis, Mahram’ı gözaltına alarak hakkında soruşturma başlattı. Hastanede tedavi gören Anadi’nin çenesi ile dişlerinin kırıldığı öğrenilirken, madde kullanıp kullanmadığına dair tespitin kan ve idrar tahlillerinden sonra belli olacağı kaydedildi.

Anahtarı olay mahallinde kaldı
Bulunan uyuşturucu maddelerle ilgili gözaltına alınan Mahram dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Ozan Özder,  27 Temmuz tarihinde, saat 01.00 sıralarında, yüksekten düşme meselesinin soruşturulması esnasında olay mahallinde yerdeki sigara paketi içerisinde 1,5 gram ve bir başka kâğıt içerisinde ise yaklaşık 600 miligram hintkeneviri bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen zanlı Mahram’ın tutuklandığını kaydeden polis, olay yerinde zanlıya ait ev anahtarının da bulunduğunu, soruşturmanın yeni başladığını belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474