banner564

Güç sizin elinizde

Özersay, 18 yaşını dolduran ve 23 Ocak erken genel seçiminde ilk kez oy kullanacak yaklaşık 4 bin gence mektup gönderdi

Güç sizin elinizde
banner598

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, 18 yaşını dolduran ve 23 Ocak erken genel seçiminde ilk kez oy kullanacak yaklaşık 4 bin gence mektup gönderdi.
HP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özersay mektubunda gençlere “ülkenin geleceğini belirleyecek güç sizin elinizdedir” mesajı verdi. 
Özersay, mektubunda hükümete gelmeleri halinde genç işsizlerin iş bulma sorunlarını çözmek için kamuda ve özelde bin kişinin istihdam edilmesini sağlayacak bir projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.
Gençlerin kira öder gibi düşük taksitlerle ev sahibi olması için genç konut ve sosyal konut projelerini devreye sokacaklarını dile getiren Özersay, iş kurmak isteyen gençler için de hibe vereceklerini söyledi. 

Gemikonağı ve Lefke’de projeler anlatıldı
Özersay ve milletvekili adayları, Gemikonağı ve Lefke’nin yanı sıra Lefke Avrupa Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Verilen bilgiye göre, Lefke Avrupa Üniversitesi’ni ziyaretinde konuşan Özersay, Halkın Partisi’nin daha önce Şeker Sigorta, Kalkınma Bankası ve devletin başka bazı kurumlarında da görev üstlendiğini, partizanca değil, liyakate dayalı istihdamlar yaptıklarını, kurumların güçlendirilip, daha iyi hizmet verebilmesi noktasında çaba sarf ettiklerini anlattı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mağusalı.
Mağusalı. - 2 yıl Önce

Bu ülkede patronların, iş sahiplerinin, kamu görevlilerinin birlik, dernek, oda ve sendikaları vardır. Özelde çalışanların niçin yoktur.? Çünkü devleti yöneten hükümetler patronlarla al gözüm ver gözüm. Gör beni göreyim seni. Özelin sendika zorunluluğu bir türlü yasaklamamış.

Magusalı.
Magusalı. - 2 yıl Önce

Patronlar battık batıyoruz. Çalışanlarımız kaçıyor. Tabi kaçacak. Sen yüz bin sterlinlik araba kullanıyorsun. Köşklerde yaşıyorsun. Çalışanına da köle muamelesi yapıyorsun. Ne sendika, ne bireysel sözleşme, ne de toplu sözleşme. Sosyal sigorlalarını da yatırmıyorsunuz doğru düzgün. Sendikalaşma zorunlu olsa bunlar olmayacaktı. Yapın yasayı size mühür vurayım.

Magusalı
Magusalı - 2 yıl Önce

Ben inanıyorum ki, sendikalaşma zorunlu olsa kaçak vergi de çok büyük şekilde önlenecek. Çalışan kayıt altına alınacak. Vergiler tam ücrete göre olacak . Çalışma barışı olacak. Ancak şunu belirteyim. Bugün gördüğümüz sendikalar sendika değildir. Siyasetin eli koludur. Her biri bir maşadır. Salon sendikacılığından öteye gidememişlerdir.

Magusalı
Magusalı - 2 yıl Önce

Sn. Özersay.
O dört bin gence bunları yapacağını söyle. Başka birşey söyleme. Ben eminim hepsinden oyu alırsınız. Bu gençler bunu bekliyor!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474