banner564

Guterres ile Brüksel’de bir araya gelecek

Uzmanlar eşlik edecek

Guterres ile Brüksel’de bir araya gelecek
banner598

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile yarın Brüksel’de bir araya gelecek.
Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar’a Brüksel ziyaretinde, Özel Temsilcisi M. Ergün Olgun, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Okan Donangil, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı İsmet Korukoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Danışmanı Sülen Karabacak eşlik edecek.
Cumhurbaşkanı Tatar, Brüksel’e gitmek üzere bugün adadan ayrılacak.

TURKOVAC aşısı için tebrik
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak Türkiye’de üretilecek aşı TURCOVAC için tebrik etti
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak Türkiye’de Erciyes Üniversitesi tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen ve faz 3’e geçilen yerli aşı TURCOVAC için tebrik etti ve başarıda emeği geçenleri kutladı.

Heinze'nin vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı
Öte yandan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1961-1963 yılları arasında Kıbrıs Cumhuriyeti Yüksek Anayasa Mahkemesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Christian Heinze'nin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yayımladığı taziye mesajında, “Heinze’nin yakınlarına ve ailesine başsağlığı diler, taziyelerimi sunarım.  Dr. Christian Heinze, Kıbrıslı Türklerin adalet ve özgürlük mücadelesinin büyük bir destekçisiydi, kendisini çok özleyeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474