banner564

Halk sağlığı korunuyor

İskele zabıtası restoranları denetledi, 77 tarihi geçmiş ürünü imha etti

Halk sağlığı korunuyor
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele Belediyesi Zabıta Birimi'ne bağlı Çevre ve Sağlık Bölümü bölgedeki birçok restoranı denetledi. Halk sağlığından hareketle yapılan denetimde, hijyen kurallarının yanında ürünlerin son kullanma tarihleri de kontrol edildi. Büyük bir titizlikle kontrollerini gerçekleştiren ekip, 77 adet tarihi geçmiş ürüne el koyarak imha etti. 
Belediyeden yapılan açıklamada şunlar belirtildi:
“Birçok noktada gördükleri sorunları çözen, kurallara ve yasalara uymayanlara cezai işlem uygulayan İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, ihbarlara da büyük önem veriyor. 
Bu kapsamda Zabıta Birimi'ne bağlı Çevre ve Sağlık Bölümü, Ramazan Bayramı öncesinde, restoranları denetledi. Halk sağlığından hareketle yapılan denetimde, hijyen kurallarının yanında ürünlerin son kullanma tarihleri de kontrol edildi. Büyük bir titizlikle kontrollerini sağlayan ekip, 77 adet tarihi geçmiş ürüne el koyarak imha etti. 
İskele ve köylerinde yaşayanların yanı sıra İskele’yi ziyaret edenler de 0548 810 11 01 numaralı telefondan ya da WhatsApp üzerinden belediyeye mesajlarını iletebilirler.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 hafta Önce

Kktc ‘de Halk Sağlığı Korunsa Çağ dışı Teknecokten Ülkemize zehir mi saçılır!
İnsan Dışkıları Çevreye Denizlerimize mi dökülür
İlaçsız ve Doktorsuz Hastahanelerimiz mi olur !
! Denetimsizlik Bakımsızlık ve Yatırımsızliktan dökülen yollarımızda Gençlerimizi mi kaybederiz!
Kktc Halk Sağlığını Korumaya Muktebir Değildir .

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473