banner564

Hayati tehlikeleri var

Mutluyaka kavşağında beton mikserinin altına giren araçta yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki iki genç ağır yaralandı

Hayati tehlikeleri var
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, Mutluyaka kavşağında meydana kazada ikisi ağır 3 genç yaralandı.  Kaza van araçla mikser aracın çarpışması sonucu gerçekleşti. Kazada yaralanan van  aracın sürücüsü Salih Akdeniz ile yanınan yolcu olarak bulunan Düzgüncan Aydın (E-17) ve Asil Al Dughamat’ın (E-17) hastaneye kaldırıldı. Düzgüncan ile Asil’in durumlarının ağır olduğu, hayati tehlikeleri olduğu belirtildi. 
Polisten verilen bilgiye göre, saat 09.00 sıralarında, Gazimağusa - Lefkoşa anayolu Mutluyaka kavşağı üzerinde,  Salih Akdeniz yönetimindeki JT 261 plakalı araç ile sağ şerit içerisinde Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, önünde daha önceden meydana gelen başka bir trafik kazası nedeniyle durmak zorunda kalan Şükrü Çelik (E-58) yönetimindeki PS 948 mikser aracın arka kısmına çarptı.
Kaza sonucu yaralanan JT 261 plakalı araç sürücüsü Salih Akdeniz ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Düzgüncan Aydın ve Asil Al Dughamat’ın Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Durumları ağır olan Düzgüncan Aydın ile Asil Al Dughamat, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne nakledilerek, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Gençlerin hayati tehlikesi olduğu açıklandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474