banner564

“Kıbrıs’ta Akdeniz ve Levant”

Denizcilik çalıştayına katılan konuklar Merit Royal Premium Hotel’de ağırlanıyor

“Kıbrıs’ta Akdeniz ve Levant”
banner598
   Kısa adı IAMS olan Uluslararası Denizcilik Çalışma Birliği; Yakındoğu Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi ve Piri Reis Üniversitesi işbiriliği ve Merit Turizm Grubu’nun katkılarıyla gerçekleştiriliyor.
   13 Mayıs’ta start alan “Kıbrıs'ta Akdeniz ve Levant” isimli denizcilik tarihi çalıştayı yarın sona erecek. Çalıştay süresince; Kıbrıs denizcilik tarihi, gemi inşası faaliyetleri, tersaneler, limanlar, ulaştırma yolları, Kıbrıs'ın stratejisi gibi konularda 23 ayrı bildiri sunulacak. 
   Toplam 11 ayrı ülkeden katılımcıların hazır bulunduğu çalıştaya katılan tarihçiler, araştırmacılar ve akademisyenler, uluslararası iş birliğinin pekişmesine katkı sağlama yönünde değerlendirmeler yapıyorlar.
   Çalıştayın ilk gününde KKTC Ulaştırma Bakanı  Hasan Taçoy, Kıbrıs’ın güzelliklerinden bahseden bir konuşma yaptı. Ardından söz alan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı  Reha Arar ise, bu çalıştayın adaya çok yayarlı olacağını belirterek komutanları ve katılımcıları Merit Royal Premium Hotel’de ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi...

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473