banner564

Çok büyük bir acı

Lefkoşa’da ürettiği kurabiyeleri satmak için gittiği Karpaz’da trafik kazası geçiren Mehmet Günsay dün yaşamını yitirdi

Çok büyük bir acı
banner598
Melin DOBRAN
Kumyalı-Ziyamet anayolunda önceki gün Toprak Ürünleri Kurumu’na ait silo ve Tepe Restoran arasında bulunan viraj üzerinde meydana gelen trafik kazasında Mehmet Günsay, ağır yaralanmıştı. 
Olay yerine çağırılan ambulansla Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Günsay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün saat 14.00 sularında hayatını kaybetti. 
Taşkınköy’de ikamet ettiği öğrenilen Günsay’ın acı haberini alan yakınları, evine akın ederek ailenin acısına ortak oldu.


“Ürettiği kurabiyeleri satıyordu”
Elde edilen bilgilere göre Günsay Kurabiyeleri’nin sahibi olan Günsay, emekli olduktan sonra kendi ürettikleri kurabiyeleri satıyordu. Yakınları, Mehmet Günsay’ın bugün öğlen Lefkoşa Mezarlığında düzenlenecek cenaze töreninden sonra toprağa verileceğini belirtti.
Komşuları, onun çok iyi bir insan olduğunu, herkes tarafından sevildiğini ve hep ailesi için uğraştığını söyledi.

Yüz yüze çarpışmışlardı
Kumyalı’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında Mehmet Günsay, yönetimindeki KH 871 plakalı Mercedes Vito ile direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yolun sağına geçmiş ve karşı yönden gelen Osman Özduman yönetimindeki JD 246 plakalı biçerdöver ile yüz yüze çarpışmıştı. Kaza sonrasında beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Mehmet Günsay, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, ardından da Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474