banner564

Muhammed de şaşırdı bu işe

Aldığı ihbarı değerlendiren narkotik, yolda yürürken durdurup üzerinde arama yaptığı Nijeryalı öğrencinin ön ve arka cebinde toplam 1 gram uyuşturucu ele geçirdi

Muhammed de şaşırdı bu işe
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da aldığı ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri Muhammed İnuwa Garba’nın üzerinde yaptıkları aramada 1 gram ağırlığında bonzai ele geçirdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, zanlı Muhammed İnuva Garba’nın kanunsuz uyuşturucu tasarruf ettiği yönünde 13 Mayıs 2015 tarihinde bir ihbar aldıklarını söyledi. Aynı gün zanlıyı Gazimağusa’da tespit ettiklerini söyleyen Kaleci, zanlı üzerinde yapılan aramada ön cebinde 0.5 gram, arka cebinde bulunan cüzdanında da 0.5 gram olmak üzere 1 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını anlattı.
Soruşturmanın yeni başladığını belirten Kaleci, ifadelerine başvuracak şahıslar olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Sacı Berhat Mavioğlu bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatı Ramadan Sanıvar’ın da tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474