banner564

Letafet tek ses oldu

Sakiler Grubu, “Bir yol daha var, dönmek de yasak deryaya yakın, dünyadan uzak” dedi; Merit Park Hotel misafirleri eşlik etti

Letafet tek ses oldu
banner598

Pinhani’ye ait olan ‘Dünyadan Uzak’ parçasını kendilerine has bir tarzda yorumlayarak milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Sakiler Grubu, ilk defa sahne aldıkları Merit Park Hotel bünyesinde yer alan Letafet Lounge Bar’da sergiledikleri performans ile sevenlerinden tam not aldılar.
Sakiler Grubu özellikle ‘Dünyadan Uzak’ parçasını seslendirirken Letafet Bar’ı dolduran hayranları tek ses olarak onlara eşlik etti.
Sakiler, katılımın yoğun olduğu gecede kendi şarkılarının yanı sıra, Grup 84, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, Kenan Doğulu, Erkin Koray, Zülfü Livaneli gibi birçok usta sanatçının dillerden düşmeyen parçalarını seslendirerek romantizmi ve heyecanı doruklara çıkardılar. 
Aralarında doğum günleri olan misafirlerin de bulunduğu eşsiz gecede, sahneden misafirlerin tek tek doğum gününü kutlayan Sakiler Grubu, sergiledikleri sempatik tavırlarla artı puan topladılar.
Eğlencenin zirvede olduğu gecede, Aşığın Kaderi, Selamı var, Adımız Ayyaş gibi sevilen parçalarına da yer veren Sakiler, hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Huseyin
Hasan Huseyin - 2 yıl Önce

Sosyal mesafe ve maske ne demek abi ?

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473