banner564

Makas operasyonu

Narkotik ekipleri, bir eve yaptığı baskın sonucu yarım kiloya yakın uyuşturucu madde ele geçirdi

Makas operasyonu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, “Makas” adını verdiği operasyonda, Ecvet Güllü isimli zanlının, Yeniboğaziçi’ndeki adresine baskın yaptı. Polis,  toplamda 430 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile 7 adet  extacy türü uyuşturuculu hap ele geçirdi. Operasyon kapsamında tutuklanan Ecvet Güllü dün mahkemeye çıkarılırken, duruşmada iddialar aktarıldı. 
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Hüseyin Özdesoy, 17 Kasım’da, zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğun dair bilgi aldıklarını ve Yeniboğaziçi’nde bulunan adresine baskın yaptıklarını söyledi. Zanlının, polisin gelmesini fark etmesiyle uyuşturucu maddeleri yok etmek amacı ile evde koşuşturmaya başladığını ifade eden Özdesoy, kapının kırılarak içeri girildiğini belirtti. Polis, zanlının makul güç kullanılarak alıkonulduğunu ifade etti.
430 gram uyuşturucu bulundu
Ev içerisinde yapılan arama sonucu, bilgisayar odasında 40 gram, yatak odasında ise 390 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıklayan polis, 4 tam 6 adet de yarım extacy türü uyuşturucu hap bulunduğunu bildirdi. Soruşturmanın yeni başladığını belirten polis, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğden Güzeler, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
I A
I A - 1 yıl Önce

Insanlarin ismini acik acik yazmakdan, ailelerni magdur etmekden ne zaman vazgececeksiniz? Heleda Kibris gibi ZATEN firsat olmayan bir ulkede insanlarin gelecegiye neden oynuyorsunuz?? Butun haber siteleri kapali sekilde yazarken sizin acik acik belirtme sebebiniz nedir? Zevkmi aliyorsunuz geleceklerini mahvetmekden? Islenen sucu savunmuyorum ben sakin yanlis anlayip o da yapmasaydi gibi ithamlarda bulunmayin, haberin acik isimle yazilmasini kiniyorum! InsAllah sizinda basiniza gelir da gorursunuz nasil bir etgisi var halk uzerinde.

…
- 1 yıl Önce

Henüz davası görülüp suçu kesinleşmemiş biri için hükümlü gibi isminin açık açık yazılması KVKK kapsamında suçtur.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474