banner564

Maraş açılımını eleştirdi

"Hatalı bir davranış"

Maraş açılımını eleştirdi
banner598

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Maraş konusunun, BM ile çatışma içine girmeden, uluslararası hukuk içinde kalarak ve çözüme bir engel oluşturacak şekilde değil, çözüme katkı yapacak şekilde değerlendirmek gerektiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Akıncı yazılı açıklamasında, “BM Genel Sekreteri, seçimlerimizden sonra gayri resmi 5+1 toplantı çağrısı için hazırlıklarını yaparken, yine seçimlere ramak kala kapalı Maraş konusunda yapılmaya çalışılanlar Kıbrıs Türk halkını uluslararası alanda zor durumda bırakacak hatalı bir davranış anlamındadır” ifadelerini kullandı. Akıncı, Cumhurbaşkanlığının sorumluluk alanına giren Maraş gibi önemli bir konunun seçimlere çok kısa bir süre kala açıkça seçim malzemesi yapılmış olmasının son derece yanlış olduğunu söyledi.  

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat saz
murat saz - 4 yıl Önce

Sagda solda isimiz dalavera.Mismil bir siyaset uretemiyoruz.Ne papazda hayir var nede hocada.Siyasetcilerde kuyrukyildiz gibi dinci sinci oy pesinde halki oyaliyorlar.Siyaset diyalog kurmak demektir.

xyz
xyz - 4 yıl Önce

Turk oldugun simdi mi aklina geldi dunurden izin alamadin mi simdiye kadar sana kalsa Ayasofyayi da kiliseye cevirip can calarsiniz dunurle beraber

Türkiyeli Vedat A.
Türkiyeli Vedat A. - 4 yıl Önce

Akıncı gibi bir Cumhurbaşkanına laf söylemek ne Türkiye'deki paçavra siyasetçiler ne de bizim haddimizedir. Adam kendi ülkesinin çıkarlarını savunuyor. Kendi ülkesinin çıkarlarını savunan bir cumhurbaşkanına saygı duymayan, KKTC Devletine ve halkına da saygı duymuyor demektir. Haddimizi bilelim lütfen. (Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı)

Dilek guven
Dilek guven - 3 yıl Önce

Gerçekten anlamakta,kavramakta güçlük çekiyorum.Turkiye Cumhuriyeti Devletine değil de ,Kıçı Kırık Rumlara ve onlara destek verenlere nasıl güveniyor Kıbrıs Halkı.Sevgili kardeşlerim Rumlar sizi asla kabul etmeyecek hiçbir zaman sizinle ortak olmayacak T.C.olmasa size orada yaşam hakkı tanımayacak nasıl bu kadar şurunuzu kaybettiniz.Nasil bu kadar özünüzden koptunuz pes Azerbaycan T.c.guvendi ve 30 yıldır işgal altındaki topraklarını kurtardı Türkün Türkten başka dostu yok me olur uyanın artık.Bu siyaset üstü birşeydir bu varolmak veya yok olmak meselesidir.Hala nasıl bu adamları konusturuyorsunuz pesssss

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474