banner564

Mezara kadar birlikteyiz

Eşi ile açık pazara giden eski Cumhurbaşkanı Akıncı, vatandaşlarla sohbet etti, bir de mesaj verdi:  

Mezara kadar birlikteyiz
banner598

Onur ULAĞ
Geçen Cuma görevini 5’inci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a devreden eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı dün Lefkoşa Otobüs Terminali Alanı’nda kurulan Açık Pazardaydı. Eşi Meral Akıncı ile Pazar yerini gezip, alışveriş yapan Akıncı, vatandaşlarla sohbet etti. 
Pazarda sebze-meyce alışverişi yapan Akıncı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Akıncı, paylaşımında “Beraberliğimiz pazara kadar değil, mezara kadar sürecek” sürecek diyerek mesaj da verdi.
Akıncı paylaşımında şunları kaydetti: “Lefkoşa açık pazarında esnafımızdan sebze ve meyvemizi aldık, yurttaşlarımızla sohbet ettik. Yüreklerindeki sevgiyi yine her zamanki gibi hissettik. Halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz. Hiç kimse farklı düşünce ve kaygılara kapılmasın. Beraberliğimiz pazara kadar değil, mezara kadar sürecek…”

Bazı ürünler ucuz bazıları pahalı
Bu arada vatandaşlar da haftalık alışverişini yapmak için Pazar yerine akın etti. Pazar yerinde bazı ürünler ucuz fiyatıyla yüz güldürürken, bazıları cep yaktı. İncir 13 liradan tezgahtaki yerini alırken, domates, salatalık, kabak, kuru soğan, patlıcan 2 ile 4 lira arasında değişen fiyatlara satıldı.
Pazar yerinde dün bazı ürünlerin fiyatı şöyleydi: 
Nar: 3 kilo 10 TL
Domates: 3 TL-4 TL
Patlıcan: 2,5 TL-3 TL
Kolokas: 5 TL
Hurma: 20 TL
Gufara: 15 TL
Taze Fasulye: 8 TL-13 TL
Salatalık: 7 TL
Sarma: 8 TL
Kabak: 2,5 TL
Patates: 2 TL
Kuru soğan: 2 TL
Muz: 7 TL
Elma: 5 TL
Börülce: 8 TL
İncir: 13 TL
Yerli Mantar: 15 TL
Ceviz: 35

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ilker
mehmet ilker - 3 yıl Önce

Siyasette ucuz alisverisda paralar cebde destek oldukca.Ya dusuk gelirli halk ne yapsin.Yaz kis oruc tutsun dinsiz imansi.!!!.

xyz
xyz - 3 yıl Önce

pazar da sizin olsun(zaten palikaryaya pazarlama uzmani olabilirsiniz) anit mezarinizda bizden olsun

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473