banner564

Parfüm şişesini kafasında kırdı

Cengiz ile kız arkadaşının mutlu anlarını panjur arasından izlemeye çalışan Cumaliyev, az kalsın canından oluyordu

Parfüm şişesini kafasında kırdı
banner598
Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’nın en sakin mahalleleri arasında yer alan Kumsal’da geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, duyanları hayretler içerisinde bıraktı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nin gündemine de gelen ilginç olay iddialara göre şu şekilde gerçekleşti: Cengiz Başkaya isimli gencin 13 Mayıs gecesi kız arkadaşı ile Harman Apartmanı’ndaki dairesinde vakit geçirdiği esnada, Konya Sokak’ta yürüyen Türkmenistan uyruklu Ruslan Cumaliyev, çiftin seslerini duydu ve apartmanın arka tarafına geçip, panjurun arasından çifti izlemeye başladı. Bir süre sonra röntgenlendiklerini fark eden Başkaya, pencereyi açtı ve eline aldığı parfüm şişesini Cumaliyev’in başına indirdi. 

Tornavidayı sırtına sapladı
Zanlı Başkaya ile Cumaliyev arasından karşılıklı darp yaşanırken, o esnada zanlı eline aldığı tornavidayı Cumaliyev’in sırtına sapladı.
Meydana gelen olayın ardından Cumaliyev Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, zanlı gözaltına alınarak dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı Cengiz Başkaya’nın 13 Mayıs saat 02.00 sıralarında Konya Sokak Harmancı Apartmanında 130 promil alkollü olduğu sırada evinin penceresini zorlayan Türkmenistan uyruklu Ruslan Cumaluliyev’in kafasına odasından aldığı parfüm şişesini savurduğu, ardından yine odadan aldığı tornavidayı sırtına saplayıp bir santim çapında yara almasına neden olduğu belirtildi. 

Cumaliyev’in durumu ağır değil…
Polis, zanlının ayrıca herkesin duyabileceği şekilde yüksek sesle bağırıp rahatsızlık verdiğini belirtti. Polis, hastaneye kaldırılan Ruslan Cumaluliyev’in durumunun hafif olduğunu, tedavisinin ardından taburcu edildiğini ifade etti.
Polis, KKTC’de öğrenci olarak bulunan zanlı hakkındaki polis soruşturmasının tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün polise gidip imza atması ve 3 bin TL nakdi teminat yatırması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473