banner564

Ne büyük acı

Çatalköy’de dün gece meydana gelen feci trafik azasında 41 yaşındaki bir çocuk babası İnan Öden hayatını kaybederken, Sefer Üçüncü ağır yaralandı

Ne büyük acı
banner598

 Onur ULAĞ

   Girne-Çatalköy bölgesinde dün gece minibüs ile jeep aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada 41 yaşındaki İnan Öden yaşamını yitirdi. Kazada minibüs sürücüsü Sefer Üçüncü ise ağır yaralandı. 
   Meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren Öden’in Çatalköy’de yaşadığı ve bir kız babası olduğu öğrenildi. 
   Kaza haberini duyan çevredeki vatandaşlar olay yerine koşarken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Olay yerinde yaşamını yitiren İnan Öden’in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Yolun sağına geçti

  Polisten yapılan açıklamaya göre kaza dün gece saat 23.15 sıralarında Girne – Değirmenlik Anayolu 4 -5 km’leri arasında meydana geldi. Yönetimindeki CF 252 plakalı jeep araç ile Girne istikametine doğru seyreden İnan Öden, Final Üniversitesi önünde yolun sağına geçtiği esnada, karşı istikametten gelen olan Sefer Üçüncü (E-36) yönetimindeki TLK 249 plakalı minibüs ile çarpıştı. 
   Yüz yüze çarpışan iki araçtan CF 252 plakalı araç tavanı üzerine devrildi.  Kaza sonucu CF 252 plakalı araç sürücüsü İnan Öden, olay yerinde yaşamı yitirdi. Minibüs sürücüsü Sefer Üçüncü ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Üçüncü’nün yoğun bakıma alındığı belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473