Başbakan Ünal Üstel ve beraberindeki heyet, halkla buluşmak ve icraatlarını doğrudan anlatmak amacıyla başlattığı bölge ziyaretleri kapsamında Dilekkaya köyünü ziyaret etti.
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, halkla iç içe olmak, vatandaşları dinlemek ve icraatlarını doğrudan anlatmak amacıyla başlattığı bölge ziyaretlerine devam ediyor.
Maliye Bakanı Özdemir Berova'nın paylaşımına göre, Üstel bu kapsamda Dilekkaya köyünü ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaret hakkında Berova, "Dilekkaya köyümüzde köylülerimizle iç içeyiz" dedi.
Üstel’e ziyaretlerinde UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Maliye Bakanı Özdemir Berova, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nun yanı sıra diğer partililer de eşlik etti.
Partililer eşlik etti
UBP Genel Başbakanı, Başbakan Üstel, Dilekkaya köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi

YORUM EKLE
YORUMLAR

Nedim - 2 hafta Önce
Bu Juju Ünal'ın konuştuğu kolay anlaşılmaz ki..Bu konuşurken yanında bir tercüman lazım ki halka bunun konuştuğunu tercüme etsin/anlatsın..Çünkü adam konuşma özürlü bir kuklacık Allah bin belasını versin satılmışın...Gerçi burada kimse yok kendi kendilerine vaaz veriyorlar..

Turkish Power - 2 hafta Önce
Ulan it Kıbrıs’ta İstanbul Ankara mı var ananın köyü nere orrospu çocuğu siktirolun ingiltereye
SIRADAKİ HABER
Bu zamanda icraatlarını(!) köy ziyaretleri ile anlatacak zihniyetten birşey bekleyenin aklından şüphe duyarım. Bu eylemler köydeki yalakaları tesbitte anca işe yarar.