banner564

Patron aranıyor

Güney Kıbrıs’tan bir kiloyu aşkın uyuşturucu getiren Koray Tümsoy’la suç ortağı Şahin Berrak 7 gün daha tutuklu kalacak

Patron aranıyor
banner598

Lefkoşa’da bulunan Lokmacı Kara Sınır Kapısı’nda, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen Geçit Yok Operasyonu sonucu ülkeye bir kiloyu aşkın uyuşturucu sokmaya çalışırken yakalanan Koray Tümsoy ile suç ortağı Şahin Berrak hakkındaki soruşturma devam ediyor.
Zanlılar dün ek süre talebiyle mahkemeye çıkarılırken, duruşmada uyuşturucuyu sipariş eden şahsın arandığı belirtildi. 
Soruşturmayı yürüten polis, operasyonun 14 Haziran 2023 tarihinde saat 14.00 sıralarında Lokmacı Sınır Kapısı’nda gerçekleştirildiğini söyledi. 
Polis memuru, Koray Tümsoy’un Lokmacı Kara Sınır Kapısı’ndan yüklü miktarda uyuşturucu ithal edeceği bilgisinin alındığını ve harekete geçildiğini açıkladı. 
Polis, sınır kapısı ve çevresinde pusu görevine başlandığını ve Lokmacı’dan kuzeye geçiş yapan zanlı Koray Tümsoy’un bir kilo 102 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve bir adet öğütücüyle yakalandığını belirtti. Polis, yapılan soruşturmada Koray Tümsoy’un uyuşturucu maddeyi şu an ismi bilinen ve aranan bir şahıs için getirdiğini, Çağlayan Parkı’nda Şahin Berrak’a vereceğinin öğrenildiğini söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, aranan şahıs olduğunu belirtti. Polis, ele geçirilen uyuşturucunun analize gönderileceğini, zanlıların cep telefonu görüşmelerinin inceleneceğini belirterek, 7 gün ek süre istedi. 
Mahkeme haklarında uyuşturucu ithali ve tasarrufu suçlarından soruşturma başlatılan zanlılar hakkında talep edilen süreyi onayladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474