banner564

PCR sonucu otelde beklenecek

Gözetim altında bulunan turistlerin aynı ortamda bulunanlarla temas etmemeleri ve otelden dışarı çıkışlarına izin verilmeyerek

PCR sonucu otelde beklenecek
banner598

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre ülkemize otel rezervasyonlu gelen turistler PCR test sonucunu otelde bekleyebilecek.
Başbakanlık’tan yapılan açıklamada turistlerin tam izolasyonlu bir şekilde bekleyeceğine dikkat çekildi.
Başbakanlık’tan yapılan açıklama şöyle:
Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘pandemi’ kapsamına alınan corona virüsü salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler çerçevesinde ülkemizde turizm faaliyetlerinin güvenli ve sağlıklı bir zeminde gerçekleştirilebilmesinin sağlanması amacıyla bazı düzenlemeler hayata geçirilecektir. Kontrollü olarak turizm faaliyetlerinin sağlıklı bir süreç içerisinde yeniden başlatılırken toplum sağlığının da korunmasının büyük önemi bulunduğu bilincinden hareketle,   kara, deniz ve hava sınır kapılarından giriş yapacak olan  Otel rezervasyonlu turistler ülkeye girişlerinde PCR testleri yapıldıktan sonra  test sonucunu beklemek üzere rezervasyon yaptırmış olduğu otele gönderilecekler ve  test sonucu çıkana kadar konaklayacakları otel içerisinde gözetim altında tutulacaklardır. Gözetim altında bulunan turistlerin aynı ortamda bulunanlarla temas etmemeleri ve otelden dışarı çıkışlarına izin verilmeyerek halkla bir araya gelmemesi için de gerekli tüm tedbirler otel tarafından alınacak ve Otel işletmelerinin sorumluluğunda uygulanacaktır.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 15:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
SB
SB - 4 yıl Önce

Not: Yarin butun bu kurallari degistirip bambaska kurallar da getirebiliriz ama , ona gore.

Saglik Bakanligi

AHMET SERYİR
AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

OTEL ÇALIŞANLARININ CANI CAN DEĞİL ANLAŞILAN PATRONLARININ GÖZÜNDE. VAH VAH O ÇALIŞANLARA BİŞEY OLMASINDA.

Bg
Bg - 4 yıl Önce

Ahmet Seyrir Bey Hotel sahibi adam zaten dünyalığını yapmıştır. Bu nasıl bir bakış açısı önümüzdeki 2 sene bu virüs aktif olacağı öngörülüyor sizi gibilere göre iki sene çalışmasınlar maaşlarını da siz verin otursunlar evinde.

Eser
Eser - 4 yıl Önce

Evt karar değişti bu sefer işçi çıkarma başlıyor
Bakanlık kururu kararıyla

alı
alı - 4 yıl Önce

ağlayın devam edın

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474