banner564

Polis tutukladı

Kredi kartını vermediği gerekçesiyle eşini darp etmekle suçlanan Gökhan Meriç’in daha önce de şiddete başvurduğu iddia edildi

Polis tutukladı
banner598

Lefkoşa’ya bağlı Demirhan’da meydana gelen olayda kredi kartını vermediği gerekçesiyle eşini darp eden Gökhan Meriç hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarılırken, daha önce de eşine karşı şiddet uyguladığı, her defasından af edildiği ortaya çıktı.
Mahkemede olguları aktaran Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru 29 Kasım 2023 tarihinde saat 09.00 raddelerinde Demirhan adresinde sakin Gökhan Meriç’in ikametgahı içerinde bulunduğu bir sırada kredi kartını kendisine kullanması için vermediği gerekçesiyle eşinin vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurmak sureti ile ciddi bir şekilde darp ettikten sonra "sakın polisi arama senide öldürürüm çocuğunda öldürürüm" demek sureti ile şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 
Polis, şikayet üzerine zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını açıkladı. 
Polis memuru, zanlının 2022-2023 yılları arasında eşine karşı şiddet ve darp suçlarından dolayı hakkında 2 dosya tazmin edildiğini ancak bu dosyaların şikayetin ileri götürülmemesinden dolayı ileri safhaya taşınmadığını belirtti.
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. 

İpler koptu
Savcı Behrat Mavioğlu ise daha önceki suçlarla ilgili ileri işlem yapılmadığını ancak çiftin boşanma aşamasına geldiğini belirterek, bu hususun göz önünde bulundurularak, teminat şartı belirlenmesini talep etti. 
Mahkeme, zanlının 25 bin TL nakit teminat yatırmasına ve iki kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473