banner564

Seç beğen git

Hafta sonunu bir etkinliğe katılarak değerlendirmek isteyenler için yarın 5 farklı alternatif var

Seç beğen git
banner598
Hafta sonunu bir etkinliğe katılarak değerlendirmek isteyenler için bu pazar 5 farklı alternatif var.
Baharın gelmesiyle sosyal ve kültürel etkinlikler artarken yarın; Lefke’de Yafa Portakalı Şöleni, Mehmetçik’te eko gün, Serdarlı’da bahar şenliği, Yiğitler’de Gafgarıt Festivali düzenleniyor.
Esentepe’de ise Kanser Haftası çerçevesinde kansere karşı eğlence yürüyüşü var.
Lefke Belediyesi’nin düzenlediği 6. Yafa Portakal Şöleni, saat 10.00’da Lefke Belediyesi Çarşı Merkezi’nde başlayacak.
“Dalından bir portakal sen de kopar” diyen Lefkeliler, bazı bahçeleri ziyaretçilere açacak. Ziyaretçiler, belirlenen bahçelere girerek portakal toplayabilecekler.
Açılışın ardından halk dansları gösterileri, keman dinletisi gerçekleştirilecek, sergi açılışı yapılacak.
Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Mehmetçik Şubesi’nin organize edeceği “Geleneksel 4. Eko Gün” Mehmetçik Belediye Parkı’nda yapılacak. Etkinlik saat 11.00’de başlayacak.
Serdarlı’daki 3. Bahar Şenliği saat 10.00’da başlayacak.
Değirmenlik Belediyesi ile Yiğitler Kadınlar Derneği’nin (YİĞİT-DER) işbirliğiyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Yiğitler Gafgarıt Festivali” de yarın yapılıyor.
Saat 10.00’da başlayacak ve 18.00’e kadar sürecek etkinlikte, gafgarıt ve gafgarıt yemekleri, çeşitli yiyecekler, organik yararlı otlar, çeşitli hamur işleri, çeşitli el işleri ve köy ürünleri sunulacak.
Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde yarın saat 10.30’da Esentepe’de “Kansere Karşı Eğlence Yürüyüşü” düzenleniyor. Yürüyüş Esentepe’deki Carrington Magic Bar önünden başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474