banner564

Seçmek çok güç oldu

Altuğra, "Dumansız Hava Sağlıklı Yaşam" temalı resim yarışması birincilerine hediyelerini verdi

Seçmek çok güç oldu
banner598

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen "Dumansız Hava Sağlıklı Yaşam" temalı resim yarışmasında birinci olan öğrencilere hediyelerini verdi. Yarışma sonucunda, ilköğretimde Karşıyaka Merkez İlkokulu öğrencisi Zalihe Eren, ortaöğretimde ise Lefkoşa Türk Maarif Koleji öğrencisi Nursel Hançer birinciliğe layık görüldü.
Bakan Altuğra, resim yarışmasında birinci gelen Karşıyaka Merkez İlkokulu öğrencisi Zalihe Eren ile Lefkoşa Türk Maarif Koleji öğrencisi Nursel Hançer’i makamında kabul ederek hediyelerini verdi.
Yarışmanın 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlendiğini bildiren Altuğra, yarışmaya gönderilen 117 öğrencinin resimleri arasında jüri tarafından yapılan değerlendirmede, ilköğretim ve ortaöğretimden en yüksek puan alan iki öğrencinin birinci olduğunu söyledi.
“Seçmek çok güçtü. Tüm çocuklarımız bizim için birinci… Tüm resimler birbirinden güçlüydü” diyen Altuğra, öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473