banner564

“Şimdi değişim zamanı”

Dağyolu, Şirinevler ve Akçiçek köylerini ziyaret eden Siber, güzel işlere imza atmak için aday olduğunu belirtti

“Şimdi değişim zamanı”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber önceki gün akşam Dağyolu, Şirinevler ve Akçiçek köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü
Siber, ülkede herkesin sistemsizlikten şikayet ettiğini ancak sorunların sihirli değnekle çözümlenmeyeceğini bilmek gerektiğini belirterek, “Sorunlarımızı kendimiz çözeceğiz” dedi.
Siber köy ziyaretlerini tamamlamasının ardından saat 19.00’da Dikmen Gençlik Merkezi’nde Dikmen halkıyla buluştu.
Siber’e ziyaretler sırasında Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe ve çok sayıda partili eşlik etti.
Sibel Siber ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Başbakanlık döneminin kendisi için bir tecrübe olduğunu ifade ederek, o makamda birçok güzel işin başarılabileceğini gördüğünü söyledi. Halk yararına güzel işler yapmak için heyecan duymak ve bunun için makamları araç olarak görmek gerektiğini belirten Siber, “Bunun için şimdi değişim zamanı” dedi.
Kıbrıs Türk halkının şimdiye kadar yaşadıklarının kader olmadığının altını çizen CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, “Böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek” dedi.

Çelebi: İlklere imza atılacak
Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, de Dikmen halkının her zaman yenilik ve değişimden yana olduğunu belirtti. Çelebi, 2006’da Dikmen halkının yerel yönetimlerde değişime gittiğini ve şimdi de cumhurbaşkanlığındaki değişime onay vereceğini ifade etti.
Aynı değişimin 2005 yılında Mehmet Ali Talat’ın seçilmesiyle gerçekleştiğini kaydeden Çelebi, yeniden ilklere imza atmanın zamanının geldiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473