banner564

“Soru işaretleri var”

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay gelen özül uçak ile ilgili kendisinin de kafasında soru işaretleri olduğunu kaydetti

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda Türkiye’den gelen bir özel uçağın karantina koşulları dışında ülkeye sokulması konusunda muhalefet partilerinin eleştiri ve sorularını Başbakan Yardımcısı  ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay yanıtladı.

Özersay, ilgili kişilerin adaya gelişi ile ilgili herhangi bir Bakanlar Kurulu kararı olmadığını söyledi.

Muhalefete konuyu sorgulamasında hak verdiğini belirten Özersay sözlerine devamla benim açımdan soru işaretleri ortadan kalkmadı dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2020, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

Sayin Ozersay inanmaycak ne var. Olayi anlatayim. Turkiyeden bir ekip KURALLARA UYGUN bir sekide ulkeye gelmis ve gelir gelmez de karantinaya alinmislardir. Bu kisiler iki gun boyunca tek baslarina kimseyle temas etmeden kimseyle konusmadan (yani karantina kurallarina uyarak) gorusmeden odalarinda oturmuslar ve iki gun sonra da Turkiyeye geri gitmislerdir. Adamlarin amaclari buydu yani, Kibrisa gelip, kapali bir odada yalniz baslarina iki gun oturup geri gitmek. Bunun inanilmayacak ne tarafi var ki?

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474