banner564

Sorun aşıldı

Başbakan Üstel, Alsancak kavşağına yapılacak çemberle trafiğin rahatlayacağını açıkladı

Sorun aşıldı
banner598

Gözde Süreç SARI
Başbakan Ünal Üstel, Girne-Alsancak yolunda yaşanan kavşak sorununun giderildiğini, Alsancak girişine yapılacak çemberle trafiğin rahatlayacağını açıkladı.
Başbakan Üstel ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı dün Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser ile birlikte Girne- Alsancak yolunda incelemede bulundu.
Başbakan Ünal Üstel, uzun zamandan beri devam eden yolun üçüncü etabının ihalesinin tamamlanarak yapım çalışmalarının başladığını, yolun Lapta oteller bölgesine kadar çift şerit olarak gideceğini, orta refüjlerin ışıklandırılacağını, kaldırımlar yapılacağını belirtti.
Üstel, daha güvenli ve rahat seyahat için gerekli düzenlemelerin ele alındığını söyleyerek, Alsancak kavşağıyla ilgili teknik dairelerin, kurumların çalışmalarıyla yeni bir düzenleme yapılacağını, Alsancak girişinde trafikte yaşanan sıkışıklığı gidermek için çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Arıklı: Sorun büyük ölçüde çözüldü
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, yol üzerindeki en önemli sorunlardan birinin Alsancak girişindeki kavşak olduğunu söyleyerek, bu sorunun Başbakan Üstel ve Belediye Başkanı Ataser’in girişimleriyle çözüldüğünü kaydetti.
Alsancak’ın bölgedeki en büyük köylerden biri olduğunu, köyden ana yola çıkış noktasında sorunlar yaşandığını dile getiren Arıklı, sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474