banner564

Sorunları dinledi

Talat; Kaleburnu, Kuruova, Avtepe ve Derince köylerini ziyaret etti

Sorunları dinledi
banner598

2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kaleburnu, Kuruova, Avtepe ve Derince köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi, ülke gündemini değerlendirdi.

Setrabet New Roman"">Ofisinden yapılan açıklamaya göre, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, yerinde istihdam yaratan, insanların devlet kapısına sürüklenmesini ve göçü engelleyen tarım ve hayvancılık sektörünün desteklenmesinin önemini vurguladı.

Güney Kıbrıs’taki AB ortak tarım politikasını örnek gösteren Talat, bu politikayı incelemekte yarar olduğunu, AB hedefinin çözümle birlikte gerçekleşmesi çabalarının sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Vatandaşların şikayetlerinde haklı olduklarını, sorunlarının çözümü için elinden gelen çabayı göstereceğini ve konularını ilgili bakanlıklara kendi değerlendirmeleriyle birlikte ileteceğini ifade eden 2. Cumhurbaşkanı Talat, Kıbrıs sorununda yaşanan tıkanıklığın aşılarak görüşme sürecinin başlaması ve sonuçlanmasının birçok sorunun çözüm yoluna girmesini sağlayacağını kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 04:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473