banner564

Sorunları yerinde dinlediler

Berova ile Dinçyürek, Akdoğan ve Türkmenköy’deki okulları ziyaret ederek yetkililerle görüştü

Sorunları yerinde dinlediler
banner598
Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Akdoğan'da bulunan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu ve Polatpaşa Lisesi ile Türkmenköy İlkokulu’nu ziyaret ederek sorunları dinledi. 
Verilen bilgiye göre, ziyaretleri değerlendiren Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, okullarda bir takım eksiklikler olmasına karşın fiziksel olarak iyi durumda olduklarını tespit ettiklerini ve bu durumun sevindirici olduğunu söyledi.
Eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını vurgulayan Berova, bölgenin genel ihtiyacının ise spor salonu olduğunu gözlemlediklerini kaydetti. 
Bakan Dinçyürek de, bölgedeki okul yöneticileri ve okul aile birliklerinin ortak talep ve ihtiyaçlarını yerinde görmek amacıyla Eğitim Bakanı ile birlikte incelemeler yaptıklarını söyledi.
Gençlerin sportif faaliyetlerini yürütebilecekleri çok amaçlı bir salonun yapılması konusunda değerlendirme yaptıklarını ifade eden Dinçyürek; Güney Mesarya Bölgesi’nde spor salonunun yapılmasının büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473