banner564

Tatar’a mesaj verdi

Cumhurbaşkanlığı önünde konuşan Rahvancıoğlu, özellikle emekçi insanların dertlerinin dağları aştığını ifade etti

Tatar’a mesaj verdi
banner598

Bağımsızlık Yolu, dün Cumhurbaşkanlığı önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. 
Genel Sekreter Yardımcısı Münür Rahvancıoğlu, ülkenin hem ekonomik hem de siyasi bir kriz içerisinde olduğunu söylerken, özellikle emekçi insanların “dertlerinin dağları aştığını” kaydetti. 
Rahvancıoğlu, bu koşullarda çeşitli vaatlerle çeşitli makamları “işgal” eden siyasilerin kendi dertlerine düştüğünü, halkın derdiyle ilgilenmediğini savunarak, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın makamına gidip Bağımsızlık Yolu olarak emekçi halk adına sürecin nasıl görüldüğünü izah etmeyi amaçladıklarını belirtti. 
Bağımsızlık Yolu adına Parti Meclisi üyesi Umut Ersoy basın açıklamasını okudu.
Ersoy, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın halkın  dertlerini değil kendi siyasi çıkarlarını düşündüğünü,  Anayasa’ya uymadığını,  yetkisini kötüye kullandığını ve  görevlerini yerine getirmediğini iddia etti.
Ülkede yaşanan ekonomik sorunlara değinen Ersoy, elektrik ve benzin zamlarının yarattığı sıkıntıları dile getirdi. 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın seçim vaadi olan KKTC’yi tanıtma konusunda ne yaptığını soran Ersoy, “Hangi ülkeler ile bu konuyu gündeme alan görüşmeler yaptınız? Nasıl bir ilerleme kat ettiniz? Hiç olmazsa Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet  Meclisi’nin bu yönde bir karar alması için ne gibi adımlar attınız?” diye sordu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474