Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu ve bakanlığa bağlı 122 kişiye dün PCR testi yapıldı. Tüm sonuçların negatif çıktığı bildirildi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu ve çalışanların bir kısmına dün Bakanlık binasında saat 10.00’da PCR testi uygulandı. Aynı uygulama daha önce de bir grup bakanlık personeline yapılmıştı.
Bakan Amcaoğlu, bu konuda gerek hükümet gerekse bakanlıklar olarak titiz davranmanın önemine dikkat çekti.
Vatandaşlara çağrı yapan Bakan Amcaoğlu, maske, hijyen ve mesafe kurallarına uyulmasını istedi.
Bakan Amcaoğlu, yoğun çalışma temposundaki sağlık çalışanlarının, Maliye Bakanlığı personeline gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.
Maliye Bakanı Amcaoğlu, daha çok sayıda insanımıza test yapılmasının ve bireysel kurallara uyulmasının, bu illetle savaşta önemli olduğunu ekledi.
Bakan Amcaoğlu, gerek Hükümet gerekse Maliye Bakanlığı olarak, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan tüm zorlukların aşılması için çalışmalarını sürdürdükleri konusunda da vatandaşın kendilerine güvenmesini istedi.
Tümü negatif
Maliye Bakanı Amcaoğlu ve 122 personele Covid-19 testi yapıldı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

