banner564

Tüp gazın fiyatı 68 liradan 90’a çıktı

Ev tipi 10 kiloluk tüp gazın fiyatı 68 liradan 90’a çıktı

Tüp gazın fiyatı 68 liradan 90’a çıktı
banner598

Sıklıkla kullanılan 10 kiloluk ev tipi tüp gaza 21 ile 22 lira arasında değişen oranda zam yapıldı. 
İntergaz ve Jetgaz yetkilileri gazı 90 TL'ye satacaklarını açıklarken, Koopgaz fiyatı 89 TL olarak belirledi.
Karma Hayvan Yemi Harup Ürünü ve LPG Üretim Pazarlama Kooperatif Ltd. Müdürü Nevzat Nevzat yaptığı açıklamada, 10 kiloluk tüp gazın 89 TL’den satılmaya başlandığını belirtti. 
Dünya piyasalarındaki dövizin yükselmesiyle TL’de değer kaybı yaşandığını ifade eden Nevzat Nevzat, LPG’ye dünya piyasalarından zam geldiğini bundan dolayı bu artışın yapıldığını dile getirdi ve “hem döviz hem de LPG’nin dünya piyasalarındaki artışından dolayı tüp gazın fiyatında ciddi artış oldu” dedi.
Binboğa Kooperatifçilik bilinci ile hareket ederek maliyetleri en az seviyede tutarak 89 TL’den satmaya karar verdiklerini ifade eden Nevzat Nevzat, “Kooperatif piyasada dengeleyici bir unsur olduğu için, fiyat bu şekilde belirlendi aksi halde tüm gazın 90 TL’nin üzerinde satışı olacaktı” dedi.
 İntergaz da gazı 90 TL’ye satacağını açıkladı. 73 TL’den satışta olan ev tipi tüp gazın fiyatı haziran ayında 68 TL’ye düşmüştü.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 11:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 3 yıl Önce

Yahu bastakiler nerde gorsun bu zamları pardon onlar seçim derdinde halkı nasıl düşünsünler bir asgari ücreti bile çıkarmadılar bu halk nasıl dayansın olamayan bir devlette yaşıyoruz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474