banner564

Ülkede bağı yok

Boşanma aşamasındaki eşini önce dövdüğü sonra da 200 dolar parasını aldığı ileri sürülen Eyüp Murat Pay, cezaevine gönderildi

Ülkede bağı yok
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek kendisini polise şikâyet ettiği gerekçesi ile darp ettiği, 200 dolar parasını ve banka kartının olduğu cep telefonunu çaldığı iddia edilen Eyüp Murat Pay, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Gökhan Kol, zanlının, 17 Aralık saat 03.30 sıralarında, boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek, kendisini polise şikayet ettiği gerekçesiyle tartıştıkları esnada, genç kadının yüzüne vurarak darp ettiğini ve içerisinde 200 dolar ve banka kartının bulunduğu cep telefonunu alarak bölgeden uzaklaştığını anımsattı. Soruşturmanın tamamlandığını bildiren polis, ülkemizde bir bağı olmayan ve serbest kalması halinde yargılamadan kaçma ihtimali olan zanlının, Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Mahkeme, zanlının bir ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 8 ay Önce

Adımını atan bizim ülkemizde !!!! Neden hala kimlikle girişlere dur denmiyor???????

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474