banner564

Vay Kıbrıs’ım vay

Evini bastıkları şahsı süpürge sapı ve içki şişesiyle yaraladıktan sonra cep telefonuna el koyup, banka uygulamasıyla hesaplarına 120 bin lira aktardılar

Vay Kıbrıs’ım vay
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ta ürkütücü şiddet ve soygun olaylarına bir yenisi daha eklendi. Göçmenköy’de bir evi basan Nijerya uyruklu 3 kişi, aynı ülke vatandaşı olan bir kişiyi şahsı ciddi şekilde darp ettikten sonra, hesabındaki 120 bin TL parayı kendi hesaplarına aktardı. Baskın sırasında süpürge sapı ve şişe kullanan soyguncuların, evdeki şahsı yaraladıkları belirtildi.

 Olayın gerçekleşmesinden bir gün sonra aranan 3 kişiden ikisi polis tarafından tutuklandı.
 Tutuklanan Nweze Hilarry Nweze ve Archibong Samuel Bassey dün mahkemeye çıkarılırken, bir kişinin daha arandığı açıklandı. Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi. 

Aracın evraklarını da çaldılar
   Soruşturmayı yapan polis, iki zanlı ile kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın, 11 Ocak 2024 tarihinde 02.00- 06.50 saatleri arasında C.S.O.’nun evine gidip, i-phone marka cep telefonunu aldıklarını söyledi. 
Polis, zanlıların daha sonra C.S.O.’nun içki şişesi ile alnına, süpürge sapı ile sırtına vurarak, darp ettiklerini ifade etti. Polis memuru, zanlıların C.S.O.’nun telefonunda bulunan UBA isimli banka uygulamasından 120 bin TL nakit parayı kendi hesaplarına göndererek soygun suçunu işlediklerini açıkladı.
Polis, zanlıların daha sonra C.S.O.’nun evinin önünde kilitsiz vaziyette park halinde bulunan SN 277 plakalı Mercedes marka aracın evraklarını torpido gözünden almak sureti ile hırsızlık suçunu da işlediklerini aktardı. 
Polis memuru, yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını, Nweze Hilarry Nweze’nin 
12 Ocak 2024 tarihinde tespit edildiğini açıkladı. Polis, zanlının evinde yapılan aramada kırık süpürge sapı, içki şişesi, C.S.O.’ya ait araç evrakı ile cep telefonunun bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Polis, zanlılar Nweze Hilarry Nweze ve Archibong Samuel Bassey’in tutuklandığını mahkemeye aktardı. Soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu kaydeden polis, aranan şahıslar olduğunu da belirterek, 3 gün süre istedi. 
Mahkeme, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
KKTC
KKTC - 7 ay Önce

Daha AB ye girmedik,bir de AB ye girelim de goresiniz neler olur.

IKI ayrı devlet tek cozum..

Turkish Power
Turkish Power - 7 ay Önce

Nobele aday universite ogrencileri

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474