banner564

Vurdu ve kaçtı

Sağ şeride geçen ehliyetsiz sürücü, Çiğdem Geçilmez yönetimindeki araçla yüz yüze çarpıştı, 2 kişiye ölüm korkusu yaşattı

Vurdu ve kaçtı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Mormenekşe ile Mutluyaka köyleri arasında dün iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 
Kaza asker olduğu öğrenilen ve ehliyeti olmayan sürücünün sağ şeride geçerek 33 yaşındaki Çiğdem Geçilmez yönetimindeki araca çarpması sonucu gerçekleşti. Kazadan sonra asker olan sürücü ile aynı araçta olan iki asker arkadaşının olay yerinden kaçtığı ancak yarım saat sonra polise teslim oldukları öğrenildi. Kaza yapan ehliyetsiz askerin terhisine üç gün kaldığı bilgisi de elde edildi.

Karşı şeride geçti, dehşet saçtı
Polisten alınan bilgiye göre dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen kaza, yönetimindeki ET 050 plakalı aracı ile Mormenekşe’den Mutluyaka istikametine giden ehliyetsiz ve asker olduğu öğrenilen sürücünün, dikkatsizliği sonucu sağ şeride geçerek, karşı yönden gelen Çiğdem Geçilmez yönetimindeki PL 242 plakalı araç ile yüz yüze çarpışması sonucu gerçekleşti. 

Çiğdem Geçilmez yaralandı
Kaza sonucu PL 242 plakalı aracın sürücüsü Çiğdem Geçilmez olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  ET 050 plakalı aracın sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan iki asker kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Ancak 3 asker yarım saat sonra geri gelip polise teslim olurken, askerlerden biri olan 35 yaşındaki Hüseyin Yüce, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polisin kaza ile ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473