banner564

‘Yakarım bilirsin’

Alkol sonrasında kız arkadaşını ciddi şekilde darp eden Hasan Okyanus, daha sonra havaya 2 el ateş edip korku verdi 

‘Yakarım bilirsin’
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu bölgesinde yaşanan olayda Hasan Okyanus isimli şahıs, 117 promil alkolün etkisi altındayken av tüfeğini alıp kız arkadaşının kapısına dayandı. 
Zanlı kıskançlık yüzünden tartıştığı kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettikten sonra hızını alamayarak, yanındaki tüfekle havaya iki el ateş açtı.
Hem kız arkadaşını hem de mahalle sakinlerini dehşete sokan zanlı dün tutukluluk süresinin dolması üzerine yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Girne Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen ek tutukluluk duruşmasında zanlının 21 Nisan 2019 tarihinde Karaoğlanoğlu bölgesinde kız arkadaşıyla kıskançlık yüzünden tartıştığını söyledi.
Olayı aktaran polis, 117 promil içki tesiri altında olan zanlının, kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettiğini ve daha sonra dışarıya çıkıp tasarrufunda bulunan çifte bindirikli tüfekle havaya iki el ateş ettiğini ifade etti.

Şikayet üzerine tutuklandı
Zanlının şikayet üzerine tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, 3 kişiden ifade aldıklarını söyledi. Olay yerinden emare olarak alınan tüfek ve fişeklerin balistik incelemeye gönderildiğini, ifadeler alınacağını belirten polis, ayrıca zanlının ruh sağlığının da kontrol edileceğini açıkladı.
Polis, tüm bu işlemler süresince zanlının 2 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, soruşturma amaçlı zanlının tutukluluk süresini iki gün daha uzattı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

KARI KOCA OLUP EVLENME,HARAM OLAN ALKOLU DE ÇEK OLACAĞI BU!!!!!!!YEYİN İÇİN VURUŞUN...

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474