banner564

"Yarım kalan işimi bitireceğim"

"Yarım kalan işimi bitireceğim"
banner598

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, Pilli’nin görevden alınmasının parti tabanında yara açtığını söyledi. Yapılacak kurultayda genel başkanlığa aday olduğunu ifade eden Sucuoğlu, “Yarım kalan işimi bitireceğim” dedi. Sucuoğlu tv2020’ye şu açıklamalarda bulundu:  
“Ali Pilli’nin görevden alınmasını doğru bulmuyorum. Ali Pilli, zorluk içerisinde dünyanın en gelişmiş ülkelerini dağıtan pandemi ile büyük bir mücadele verdi. Bu doğru bir karar değil. Bana sağlık bakanlığı verilse kabul etmezdim. Bu karar tabanda büyük bir yara açtı. Büyük bir tepki söz konusudur.”
 “Bu arada önümüzde kurultay süreci var. Başbakan tv2020’de kurultayın ekim ayında yapılacağını söyledi. Ekimde erken seçim var. Eğer kurultay ertelenirse seçim aralık ayına sarkacaktır. Taşların yerine oturması için en erken zamanda kurultay yapılması gerekir. Taban ertelemeyi kabul etmez. Hele hele böyle bir ortam hazırladıktan sonra Başbakan kurultaydan kaçmaz. Ekimden bahsedilmesi beni şok etti. Oysaki UBP grup toplantısında 19 milletvekili görüş birliği içerisinde haziran ayı sonuna kurultay yapılması yönünde görüş bildirmişti. Ne oldu da ekime ertelendi anlamadım.
Ama dediğim gibi kurultayın haziranda yapılması için partide görüş birliği var. Ve yapılacak kurultayda genel başkanlığa adayım, yarım bıraktığım işi bitireceğim.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Sayın Sucu oğlu yarım Brakmak zorunda bırakıldığınız başarılı bir seçimden sonra hakkınız olan Başbakanlık olanagi da elinizden alınmıştır ve size yapılan haksızlıklara karşı aylarca sessiz kaldınız, Bu saatten sonra yarım kalmış işinizi Başarabileceginize ise de kimse inanmıyor inanmıyor,

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Sayın Sucu Oğlu Toplumun bir parçası ve başarılı bir Siyasetçisiniz, Sayın Ersin Tatar Başbakanlık döneminde de başarılı görevinizden alınmak istendiniz ve de sizin deyişinizle kırıldınız ve kırılan artık bir bütün olmaz dediniz, Demokrasilerde haksızlığa sessiz kalmak bir suçtur,

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474