banner564

Yasal işlem başlatıldı

Girne’de meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralanırken, sürücülerin alkollü olduğu tespit edildi

Yasal işlem başlatıldı
banner598

Girne bölgesinde alkollü iki sürücünün dikkatsizliği sonucu meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı. Alkollü sürücüler hakkında yasal işlem başlatıldı
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, saat 22.30 sıralarında Girne-Alsancak Çevre Yolu 5-6’ıncı km’leri arasında, Leman Çakal Gancalı (K-43) 142 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki NP 384 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada dönel kavşağa girdiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kavşak içerisindeki bordür taşlarına çarptı.
Çarpmanın ardından yoluna devam eden NP 384 plakalı araç, yolun dışına çıkarak çelik bariyerlere vurdu.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Leman Çakal Gancalı, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından sağ ayağında kırık teşhisi nedeniyle cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Araç toprak sete çarptıktan sonra devrildi
Öte yandan, dün sabah saat 00.15 sıralarında, Lapta’da Şehit İbrahim Nidai Caddesi üzerinde, Egemen İnan (E-38) 267 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki 35 ALB 646 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve toprak sete çarptıktan sonra sol yan kısmı üzerine devrilerek durdu.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Egemen İnan, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne ve araçta yolcu olarak bulunan Ömer Şahin (E-24) ise Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılıp müşahede altına alındı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 13 ay Önce

İçki içmeyin, ayran için sagliga faydalı!!!!!!! Resmen içip içip seri katiller gibi yollarda ölüm saçıyorsunuz. zkkm için be artık!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474