banner564

Yönetim belirlendi

Lefke Çevre ve Ekoloji Derneği kuruldu, başkanlığına Tamer Dayıoğlu getirildi

Yönetim belirlendi
banner598

Lefke Çevre ve Ekoloji Derneği önceki gün Gemikonağı Aygün Restoran’da yapılan Genel Kurul ile kuruldu. Dernek Başkanı Tamer Dayıoğlu oldu.
Açıklamada, derneğin, özelde Lefke ve bölgesinin, genelde adanın çevre ve gelişim sorunlarını çözecek yeni bir bakış ile kurulduğu belirtildi.
Açıklamada, Derneğin, Lefke ve bölgesinin kalkınmasında ve çevresel sorularının çözümünde yetersiz kalınmasından dolayı daha etkin ve farklı bir mücadele başlatmak için oluşturulduğu ve kısa zamanda farkındalık yaratma amacında olduğu kaydedildi.
Başkanlığa Tamer Dayıoğlu’nun getirildiği ifade edilen açıklamada, 40 kurucu üye ile kurulan derneğin amacının, Lefke bölgesinde var olan maden kirliliği, çöplük sorunu ve diğer çevre sorunları ile mücadeleyi aktif hale getirmek olduğu belirtildi.
Ayrıca ülkede çevre sorunlarına ve ekolojik yaşama dikkat çekilerek, bu konudaki olumsuzlukların ortadan kalkmasına katkı koymak ve bu konuda çalışan diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapıp mücadeleye sürdürmenin hedeflendiği kaydedildi.

Yönetimde kimler var?
Seçilen Yönetim Kurulu üyeleri şöyle:
“Başkan: Tamer Dayıoğlu
Üyeler : Hatice Sevindi, Bengi Oral, Pembe Beyoğlu, Aktürk Pilancı, Meltem Köksallar, Makbule Oktay, Arzu Volkan, Hatice Kubilay, Burçin Sancak, Teoman Oktay, Gizem Soykuvvet, Ceren Sıdal
Denetleme Kurulu: Fadıl Kuni, Niyazi Nizam, Fehmi Çavuşoğlu
Disiplin Kurulu: Gürsel Karagözlü, Ülkü Şansalan, Efem Okkıran.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 9 ay Önce

VAllahiiii boş iş bunlar... ülkeyi b.k götürüyor kimsenin umurunda degil!!! Doğa kendi kendini temizlemeye çalışıyor. Bu ülkede DOĞA, YALNIZ VE ÇARESİZ!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473