Gazimağusa’da bir apartmanın önünde park halindeki motosikleti düz kontak yaparak çalan 17 yaşındaki F.G. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çaldığı motosiklet ile gezerken tespit edilerek gözaltına alınan ve 2 gündür polis hücresinde tutulan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Zanlının motosiklete 11 bin 800 TL tutarında hasar verdiği belirtildi.
Mahkeme zanlıyı sirkat ve kasti hasar suçlarından yargılanmak üzere teminata bağladı. Ancak 5 bin TL nakit teminat yatırılması şartını yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi.
Polis memuru Cemal Erginsoylu, zanlının, Gazimağusa’da meydana gelen sirkat ve kasti hasar suçlarından dolayı tutuklandığını anımsattı.
Polis memuru, zanlı F.G.’nin, 8 Ekim’de saat 17.00 sıralarında bir apartman altında park halinde bulunan, M.K.’ye ait 25 bin TL değerindeki HU 036 plakalı motosikleti düz kontak yaparak çaldığını ve 11 bin 800 TL hasara uğrattığını söyledi. Zanlının Gazimağusa’da çaldığı motosiklet ile gezerken tespit edip gözaltına alındığını belirten polis, mahkemeye çıkarılarak, hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını anımsattı. Polis memuru Cemal Erginsoylu, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirterek, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlıyı 5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 30 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartlarıyla yargılanıncaya kadar serbest bıraktı. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
5 bin lirayı ödeyemedi
Park halindeki motosikleti düz kontak yaparak çalan 17 yaşındaki çocuk cezaevine gönderildi

YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
GAZİMAĞUSA MAHKEME 27.08.2025 TEKERE
GAZİMAĞUSA MAHKEME 27.08.2025
GÜZELYURT MAHKEME 19.08.2025
11.07.2025 MAHKEME
TEKERE 14.05.2025
MAHKEME 07.05.2025
GİRNE MAHKEME - 12.04.2025
İSKELE MAHKEME 07.04.2025
MAHKEME 21.03.2025
TEKERE
TEKERE İLANI
MAHKEME - BOŞANMA
İLAN
TEREKE İLANI
MAHKEME 2
MAHKEME
BOŞANMA-VELAYET
İLAN
Gazimagusa ilan
SIRADAKİ HABER