Hala Sultan İlahiyat Koleji 6-D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, 5 adet tekerlekli sandalye bağışı yaptı.
Verilen bilgiye göre, öğrenciler “Sosyal Medyadan Uzaklaş, İşle, Kazan ve Paylaş" sloganıyla başladıkları projede, sosyal medyanın zararlarından uzaklaşıp yaptıkları el işleriyle engelli bireyler için tekerlekli sandalye almayı hedeflemişlerdi.
Bu hedeflerine kermesle el işlerini satarak ulaşan öğrenciler, okul müdürü Himmet Turgut, Müdür Muavini Hacer Çobanoğlu ve Proje Öğretmenleri Nurseza Erbay eşliğinde, 2 derneği ziyaret ederek, 5 adet tekerlekli sandalyeyi hediye etti.
Açıklamada, Vakıflar İdaresi ile Milli Eğitim Bakanlığına da projeye öncülük ettiklerinden dolayı teşekkür edildi.
Engellilere önemli katkı
Hala Sultan Koleji öğrencileri sosyal medyanın zararlarından uzaklaşıp yaptıkları el işleriyle 5 adet tekerlekli sandalye bağışladı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

