Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa İsmet İnönü Bulvarı’nda faaliyet gösteren bir mağazada, müşteri olarak bulunan Shanrock Zanrinsad işletme içerisinde satışa sunulan elektronik sigarayı alıp, kasada ödeme yapmadan mağaza dışına çıkarmak suretiyle çaldı.
Shanrock Zanrinsad, 3 gün sonra aynı mağazaya yeniden gidince polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Büşra Bertiz; zanlının 21 Ocak’ta saat 17.50’de İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir mağazadan, 550 TL değerine elektronik sigara çaldığını açıkladı.
Güvenlik kameraları tarafından tespit edilen zanlının, 24 Ocak’ta yine aynı mağazaya geldiğini ve soruşturma maksatlı orada bulunan polisler tarafından fark edilerek yakalandığını anlatan polis, soruşturmanın yeni başladığını bildirdi ve mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
Polisi görünce şaşırdı
Mağazadan elektronik sigara çalan yabancı uyruklu zanlı, 3 gün sonra aynı yere gidince kıskıvrak yakalandı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

