banner564

Ankara’dan final mesajı

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Şarkılar türkülerle beraber Gazi Mustafa Kemal'in Çankaya Köşkü'ne gideceğiz” dedi

Ankara’dan final mesajı
banner598

Millet İttifakı’nın final mitingi Ankara’daki düzenlendi. Millet İttifakı final mitinginin adresi Ankara’da, Tandoğan Meydanı oldu. Ankara’daki büyük mitinge katılımlar öğleden sonra başladı. İki farklı polis arama noktasından geçerek alana yapılan girişlerde pankartlar da polis tarafından tek tek kontrol edildi. Mitinge Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte; Millet İttifakı'nın paydaşları İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş katıldı.
Mitingde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Hazır mıyız? Değişime hazır mısınız? Bu ülkeye demokrasi getirmeye hazır mısınız? Söz veriyorum ben de hazırım. Bu ülkenin insanı için çalışacağım. Demokrasiyi getireceğiz. Ülkemizi tüm dünyaya demokrasiyi demokratik yollarla getiren ülke olarak tanıtacağız. Bu ülkenin gençleri ve kadınları otoriter yönetimi demokratik yollarla değiştirecekler. 
Bütün sandıklarda temsilcilerimiz var. Bahar havası içinde sandığa gidin. Şenlik havası olsun Türkiye'de. Gülere gittik, oyumuzu kullandık ve Türkiye'ye demokrasiyi getirdik diyeceksiniz. Söz mü? Sinan Ateş'in katillerini bulup kulaklarından yakalayıp adalete teslim edeceğim. Benim saraylarda oturma alışkanlığım yok. Size söz veriyorum. Şarkılar türkülerle beraber Gazi Mustafa Kemal'in Çankaya Köşkü'ne gideceğiz.
Türkiye'yi 5'li çetelerden kurtaracağım. Benim Cumhurbaşkanı olmamam için her iftirayı attılar. Onlar saraya güveniyor Bay Kemal halka güveniyor. Bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim. Bu ülkenin sorunlarına talibim ben." 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474