banner564

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarının ‘Gocasını Bişiren Gadın’ oyunu seyircisiyle buluştu

Sezona eğlenceli  bir giriş yapıldı 

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarının ‘Gocasını Bişiren Gadın’ oyunu seyircisiyle buluştu
banner598

Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz Cuma akşamı prömiyer yapan ‘Gocasını Bişiren Gadın’ oyunu büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. 
Geçirilen pandemi süreci nedeniyle hem sahneden uzak olan oyuncuların hem de tiyatrodan uzak kalmış, eğlenceyi özlemiş seyircinin nihayet buluştuğu ve keyif aldığı bir gecede heyecan doruktaydı. Cevahir Caşgir’in uyarlayıp sahnelediği oyun, toplumda kadının ve erkeğin yerini, günümüzde de sıkça rastlanan ve yaşamın bir parçası haline gelen ilişkide aldatma temelinden yola çıkarak, komik bir üslupla sahneye taşıyor. 
Bunu bir de Kıbrıs ağzıyla duyuyoruz. Oyunda Hilal karakteri ile Pınar İnandım, Kenan karakteri ile Ali Şaşkara ve Lale karakteri ile Ruhsan Ankay’ı görüyoruz. 
Seyirciye nefes aldırmadan ama bir an olsun kesintiye de uğratmadan keyifli bir zaman dilimi yaşatıyorlar. 
Sürecin getirdiği şartlar doğrultusunda her Cuma saat 20.00’de Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde oynanmaya devam edecek olan oyuna sadece rezervasyonlu seyirci kabul edebileceğinden rezervasyon için mesai saatleri içerisinde 0392 228 7191 numaralı telefondan ve mesai saatleri dışında da ktdtiyatrolari instagram adresinden / Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Facebook sayfasından / //tiyatro.gov.ct.tr sitesinden oyun bilgi ve detaylarına ulaşabilirsiniz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474